INDEN I MUSEN

Single 1 
Indeni kirkemusen er jeg – Tine K. Skau.
Jeg og Kirkemusen er samarbejdspartnere på kirkens og præstens præmisser.
Jeg har 15 års direkte erfaring med formidling af bibel- og kirkestof til børn i alle aldersgrupper. Via ensemblet TRIOfabula og de talrige forestillinger, jeg har skrevet, komponeret og performet.
Der er produktioner som Forundringen, Helligånd, Jonas i Hvalfisken, Grundtvig – Klimpe & Knold, Noahs Ark, Dejlig er den himmelblå, Påskepassionen, Lad de små børn komme til mig, David – superhelt i krig & kærlighed, Adam & Eva, de 10 bud, Skabelsen ….. og selvfølgelig forestillingen Kirsten og Kirkemusen, som har givet startskuddet til Kirkemusens solooptrædener.
Jeg har turneret siden år 2000 med min performance i de danske kirker – dokumentation kan findes på www.tinekskau.dk.
Formelt set er jeg uddannet blokfløjtist fra Det Fynske Musikkonservatorium og har en solid efteruddannelse som Elementær Musikpædagog.
Jeg spiller alle mulige blæseinstrumenter, og elsker at udforske mulighederne for at tilgængelig-gøre kunst og kultur til børnehøjde (og her skal der tænkes STORT ☺)

praidekestol2 237